<

Іван Дорн передає українській армії не малі кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 1.02.2015 / Новини / , /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Шоумен та волонтер Сергій Притула опублікував на своїй сторінці у Facebook розповідь про те, скільки пожертвував на АТО співак Іван Дорн: “За гроші, які мені давав Іван Дорн, я восени купував джип для хлопців у АТО, оптику, шоломи… Гроші були великі і, що важливо, у валюті”.

Нагадаємо, що спочатку вибух у соціальних мережав спричинив виступ Дорна на “Новій хвилі” у Юрмалі у футболці із тризубом та подальша реакція на це в РФ, – пише ZAXID.NET

Згодом на адресу співака посипалися звинувачення, що він не скасовує концертів в Росії.

“За останній рік суспільство дуже поляризувалося і перестало сприймати артистів виключно крізь призму їх творчості. На передній план вийшли інші аспекти. Наприклад, наявність чи відсутність патріотизму. При чому до цього питання люди, в основній своїй масі, ставляться доволі поверхнево: відмовився від гастролів по Росії – патріот! Не відмовився – запроданець!, – написав Сергій Притула, –  …Позавчора Іван підвіз ще 10 000 Euro. За 3500 я вчора купив прилад нічного бачення. На наступному тижні візьму ще 2. Кожен такий прилад дозволяє зберегти десятки життів. Кожного разу, купуючи щось за його кошти, я перепитував, чи можна згадати про це у пості на ФБ. Казав, що не треба. Позавчора перший раз сказав: «Як хочеш». Видно, добре допекли”.

Притула вважає, що серед українських виконавців є такі, “в яких “стріли” запускаються геть несправедливо. Вони терплять і продовжують забезпечувати наших бійців. На десятки тисяч доларів. Інкогніто. Через близьких посередників. Вихід з ситуації один: дати спокій всім і займатись більш нагальними справами. Час сам все розставить по своїх місцях”, – зазначає волонтер.

Нагадаємо, що від самого початку російської агресії шоумен та телеведучий Сергій Притула активно займається волонтерством.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер