<

Ігор Гузь в ефірі телеканалу «ZIK» розповів про президентські амбіції Гройсмана, Антикорупційний суд та Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:23 | 28.02.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Петро Порошенко має дуже низькі шанси у переобранні на посаду президента, адже його владна вертикаль перестала бути «монолітною».

Про це розповів народний депутат Ігор Гузь під час ефіру на телеканалі «ZIK» 27 лютого, – інформує прес-служба народного обранця, – пише Кордон.

Відео розміщено на сторінці депутата в соцмережі Facebook.

За його словами, прем’єр-міністр Володимир Гройсман сьогодні все активніше заявляє про власну позицію та необхідність реального втілення парламентсько-президентської республіки. Проте щодо «самостійного походу» Гройсмана на президентські вибори поки, мовляв, не йдеться.

«Гройсман – не самогубець. Якщо би він це сказав сьогодні, то вся ця репресивна, інформаційна «машина» Порошенка та його олігархічні союзники робили б все можливе, щоб знищити Гройсмана. У голові Володимира Борисовича є така думка, але вона може прозвучати у листопаді-грудні 2018-го, щоб його не встигли «збити», – пояснив Ігор Гузь.

«Це тривожний сигнал для Порошенка, бо в нього є дуже примарні шанси переобратися. Ці шанси грунтуються лише на тому, щоб вся владна вертикаль, вся коаліція була єдина і «заштовхнула» його на другий термін. Натомість, бачимо, що Гройсман та багато політиків мають іншу точку зору. І, я, зокрема теж. Це все говорить, що Порошенко не буде майбутнім президентом».

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/2348775178481567/




один коментар
  1. Про *шефів* це якось і не дуже коректно….Краще про себе-*фронту* вроді гаплик,що далі? Гуси -у вирій,а І.Гузь куди?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця