<

Доба в АТО: 62 обстріли, один військовий поранений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 14.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

13-го січня сепаратисти 62 рази обстрілювали позиції сил АТО на Донбасі, один український військовий був поранений.

На маріупольському напрямку з мінометів обстрілювали Широкине і Водяне, повідомляє прес-центр штабу. Пише сайт “Корреспондент”

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Гнутовому, Талаківці, Павлополю, Водяному, Березовому, Новотроїцькому. По Гнутовому неодноразово стріляли снайпери, а по Широкиному і Мар’їнці – БМП.

На донецькому напрямку по Верхньоторецькому сепаратисти вели вогонь з 122-міліметрової артилерії і 82-міліметрових мінометів. По Луганському, Північному, Зайцевому, Південному, Новгородському, Троїцькому, Кам’янці й Авдіївці били з гранатометів і стрілецької зброї. По Кам’янці вогонь вів снайпер.

На луганському напрямку з артилерії 152 і 122 міліметрів сепаратисти вели вогонь по Новозванівці і Троїцькому. По Новоолександрівці, Новозванівці, Валуйському і Старому Айдару – зі 120- і 82-міліметрових мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські позиції в районах Станиці Луганської, Новозванівки, Валуйського. По Кримському вогонь вів снайпер.

У свою чергу, в ДНР заявляють, що українські військові відкривали вогонь по їхніх позиціях за тиждень майже 5 тисяч разів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа