<

«Бандер night cinema» подарує культурний відпочинок бандерштатівцям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 18.07.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уже за тиждень, цілих три дні: 31 липня, 1–2 серпня поціновувачі справжнього українського мистецтва зможуть насолодитися неперевершеною атмосферою фестивалю «Бандерштат», що вкотре відбудеться на луцькому іподромі. 

«Цього року бандерштатівців чекає насичена музична програма, цікаві розповіді видатних громадян, тисячі чудових віршів від наших українських поетів, майстер-класи від людей, що знають свою справу. Звісно ж, із настанням ночі все в містечку «Бандерштат» змінюється. Дехто шукає вільну палатку для ночівлі, або ж засинає просто на траві під деревами. Та є ще ті, хто може і хоче фестивалити далі», – пишуть організатори.

Саме для активних і охочих не лише відпочити, а й культурно збагатитися, знайти веселу компанію для спілкування та просто гарно провести час існує «Бандер night cinema»! Захоплюючі кінострічки, історії режисерів, розіграші чудових призів, космічна нічна атмосфера перегляду фільмів під відкритим небом – усе це чекає на тих, хто сюди завітає.

«Отож, ви не знаєте, де подіти себе вночі на території фестивалю «Бандерштат»? Хочеться не просто полежати на траві, а й зайнятися чимось корисним і цікавим? Боїтеся темноти? Забули ключі від дому? – Не біда! Гайда всі на «Бандер night cinema». Тут відбудеться все найцікавіше!», – закликають організатори.

Завітати можна в ніч з 31 липня на 1 серпня та з 1 на 2 серпня з 23:00 до 4:00 напроти головної сцени «Бандерштат».Запрошують усіх, хто бажає круто провести ніч, на «Бандер night cinema»!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер