<

Суд над бійцями Володимир-Волинської 51-ої бригади триває

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 19.10.2016 / Володимир, Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

19-го жовтня у Володимир-Волинському міському суді відбулось чергове засідання щодо бійців колишньої 51-ої ОМБр. 

Суддя Олександр Лященко розпочав засідання, із розгляду письмових доказів по справі. Серед них характеристики на обвинувачених військовослужбовців, які складав офіцер запорізької військової частини. Варто уточнити, що обвинувачені військовослужбовці після полону були направлені до військової частини А1978, що знаходиться у Запоріжжі.

В характеристиках на кількох обвинувачених вказано про скоєні ними дисциплінарні порушення (самовільне залишення військової частини та вживання алкоголю). При цьому жодних службових розслідувань чи інших доказів цього надано суду не було. Обвинувачені у цих порушеннях стверджують, що не покидали запорізької військової частини, а офіцер, який вказав це у характеристиках не має до обвинувачуваних жодного відношення. Враховуючи вищесказане, адвокати звернулись до судді з проханням не розглядати ці характеристики як доказ, оскільки немає підтвердження їх достовірності.

Варто зазначити, що суд на військовослужбовцями колишньої 51-ої бригади триває вже більше року. Під час чергового судового розгляду на якому була присутня народний депутат Надія Савченко обвинувачення перекваліфікували з тяжкого злочину на злочин середньої тяжкості. На разі суд триває і обіцянка генерального прокурора Юрія Луценка сприяти вирішенню цієї проблеми залишається не виконаною.

В результаті судового розгляду суддя частину документів приєднав до справи, частину відхилив. На цьому засідання закінчилося. На цей раз справу перенесли на 23-те листопада.

img_8839
img_8836
img_8840




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця