<

Красуня БУГу: Княжна Володимира, обличчя фестивалю та організаторка конкурсів краси Олена Омелюх

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:48 | 3.07.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
111
/ коментарів 12

У рубриці «Красуня БУГу» знайомимо читачів з мешканкою Володимира-Волинського Оленою Омелюх. Вона – співзасновниця «Креатив студіо», співорганізатор місцевого конкурсу краси «Княжна Володимира» та фестивалю «Княжий» (також обличчя фестивалю).

Олена відкрила у собі організаторські здібності ще в дитинстві. Їй подобалось створювати шкільні свята, вигадувати конкурси та залучати до процесу інших. Красуню завжди приваблювали цікаві події у місті. Тому вона з радістю спробувала свої сили на конкурсі краси «Княжна Володимира», де отримала перше місце.

Перемога в конкурсі стала для Олени початком модельної кар’єри. Розпочались кастинги, агентства, телевізійні конкурси та конкурси краси, реклами для глянцю.

Після заміжжя та народження діток Олена зрозуміла, що хоче й далі пов’язувати своє життя з прекрасним. Так і з’явилась ідея створення «Креатив студіо», в якій займаються всім, що приносить естетичне задоволення. Відбуваються конкурси, фотосесії та майстер-класи.

Олена активно бере участь у всіх заходах в місті. Вона – співорганізатор конкурсу краси «Княжна Володимира» та фестивалю «Княжий».

На запитання про догляд за своєю красою та про постійні звички Олена відповіла:

«Насправді немає ніяких секретів. Роблю все, як книжка пише). Коли жінка кохана, коли здійснюються її мрії, коли вона реалізує себе у житті і у родині, коли її очі випромінюють радість, тоді вона красива».

Поради кожній дівчині від Олени:

  • Не заганяйте себе під загальні шаблони і стандарти.
  • Будьте собою.
  • Вчитись ніколи не пізно, адже найкращий комплімент для дівчини – це те, що вона розумна.
  • Завжди «тримати лице» та з рівною спиною виходити з неприємних ситуацій.
  • Навчіться радіти і поважати успіхи інших, використовуючи їх, як орієнтир для свого зростання.

Красуня живе за правилами: говорити тільки по суті, нічого зайвого та відповідати за свої слова і вчинки. Вона намагається не турбуватися про те, на що не може вплинути, та вірить в мрії та ідеї.




коментарів: 12
  1. Краса це одне а звідки грошіна ці всі ..забаганки..Чому нема біографії,хто тато мама,чоловік напевно таможник.Бо на цє все треба не малі гроші,таще двое діток???

    • Які забаганки? Все це роки непосильної праці. Чоловік в мене не таможник, а просто юрист, батьки мають маленький магазинчик в селі. Крім цих “забаганок” я ще працюю на роботі. Головне горіти своєю ідеєю і все буде вдаватись.

    • Заглядати в чужі кишені це моветон хлопче. Це не твоя справа.

  2. І розумна, і красива, і діток народила, і вдома не сидить – життя прекрасне!!!

  3. Дійсно красуня!В душі не вогник,а полум’я.Ми незнайомі,але я вам бажаю ,щоб завжди могли сказати:”Спокій мені тільки СНИТЬСЯ”!

    • Дякую, так воно зараз є))) кожен день насичений подіями і приємно усвідомлювати, що прожитий він не даремно.

  4. нарешті … БУГ почав знайомити нас з жінками , які дійсно є миловидними , а щодо її особистого життя Олені варто не віповідати …тай питати про таке є зовсім нетактовно …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця