<

Красуня БУГу: інстаблогерка та співачка Тетяна Литвиненко з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:34 | 24.05.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
159
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з уродженкою Нововолинська Тетяною Литвиненко – інстаблогеркою та співачкою тернопільського дуету Littatka&Woosa4.

Тетяну більше знають під псевдонімом Littatka. Вона успішно веде свій блог в інстаграмі, 47 тисяч підписників слідкують за її сторінкою.

26-річна дівчина живе в Тернополі, щороку приїздить в рідний Нововолинськ. Про себе розповідає: “Я блогер, співачка, мама, дружина”.

Своїм блогом в інстаграмі почала займатися 4 роки тому. Говорить, що це хобі, яке приносить додатковий дохід. Приділяє соцмережі 8 годин вдень. Тому разом з тим зазначає, що можна вважати цю діяльність роботою.

Нещодавно почала активно займатися музикою та створила дует Littatka&Woosa4. Саме підписники в інстаграмі надихнули та мотивували активно займатися творчістю, адже співає Тетяна з раннього дитинства.

“Завдяки підтримці людей почала співати. Викладала в інстаграм кавери на пісні і почала отримувати позитивні відгуки. Виникла ідея створити дует. Спочатку ми пробували також робити кавери, але зрозуміли, що хочемо писати власні пісні”, – розповідає Таня.

У репертуарі дуету чотири власних треки і невдовзі вийде ще один. Переглянути їх можна на ютуб-каналі Littatka&Woosa4. Окрім того Тетяна почала вести блог на своєму ютуб-каналі. Там можна знайти відео про материнство та відео з кавер-піснями, які дівчина почала записувати до створення дуету.

Таня розповідає, що старається мінімізувати будь-які правила в житті, адже правила – це обмеження, а творчим людям важко жити в рамках. Використовує для себе мотиваційні фрази, а основні її життєві принципи – залишатися собою, не шкодити іншим і турбуватися про природу.

Правила від Літатки, щоб гарно виглядати:

  • Потрібно бути задоволеним життям, мати всереді вогник та внутрішню гармонію.
  • Відвідування косметолога раз на два місяці та щоденний догляд за шкірою. У мене він самий звичайний: вмиватися гелем та крем. І основне правило – завжди змивати макіяж.
  • Пити достатньо води, висипатися, спорт та правильне харчування.
  • Менше брати на себе негативу та бруду, менше бажати зла іншим та менше пліткувати.

“Важливо, щоб була підтримка. Для мене – це чоловік і команда, з якою ми працюємо. Мене надихають люди, їх відгуки та фітбек. Ми творимо для них і приємно отримувати подяку”, – говорить Таня.

Щоб відпочити та набратися енергії, Тетяні додопомагає спокій та тиша. Дівчина неймовірно любить милуватися природою та небом і внутрішньо від цього наповнюється.

Таня часто себе пробує, мала свою справу: зробила бренд з виготовлення текстилю для діток та дорослих, та в один момент її перестало це надихати і вона змінили свою діяльність. Активно займається музикою.

Підбірка світлин з інстаграм сторінки красуні:




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа