<

Журналістів вчили працювати на війні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 15.06.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Львові відбувся тренінг для журналістів, які працюють або будуть працювати у зоні АТО.

Навчання організував Інститут Масової Інформації у Львові 9-11 червня. У тренінгу взяли участь двадцять журналістів із західних регіонів України, – повідомляє Громадське.Волинь

Протягом трьох днів журналістів навчали працювати в умовах бойових дій, евакуйовувати поранених та надавати першу медичну допомогу. Окрім аудиторії в Академії сухопутних військ імені Сагайдачного, навчання відбувались на території Яворівського полігону. Там журналісти могли попрактикувати засвоєні знання.

«Інститут Масової Інформації влаштовує тренінги для журналістів, які працюють у зоні АТО. Це тренінги з безпеки, які включають в себе загальний курс медичної допомоги, тактичної медицини, як допомогти на полі бою і загальні поради для роботи журналістів у зоні АТО. Журналісти зараз так само не підготовлені», – зазначила координатор напряму з безпеки ІМІ Ірина Земляна.

«Журналісти і ті, хто туди їздили на війну, вони володіють певною інформацією, проте багатьох речей вони не знають і ніхто їм про це не розповідав. Навіть ті, хто їздить туди часто, потраплять у стресову ситуацію і розгублюються. У зоні бойових дій потрібен професіональний журналіст», – заявив тренер з безпеки Олексій Павлійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок