<

З 1-го квітня українські безробітні отримуватимуть більше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:04 | 1.04.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

З 1-го квітня в Україні зростає розмір мінімальної допомоги по безробіттю.

Про це інформують у Державній службі зайнятості.

Починаючи з 1-го квітня 2017-го року мінімальний розмір допомоги по безробіттю буде підвищений на 120 гривень і зросте до 1280 гривень.

Як зазначають у відомстві, це підвищення стосується застрахованих осіб, страховий стаж яких впродовж попередніх 12 місяців, перед реєстрацією в центрі зайнятості, становив не менше шести місяців.

Проте загальна тривалість виплати зазначеної допомоги не може перевищувати 360 календарних днів протягом двох років. А для осіб передпенсійного віку (за 2 роки до настання права на пенсію) тривалість такої допомоги не може перевищувати 720 календарних днів.

Водночас максимальний розмір допомоги по безробіттю не повинен бути більшим від чотирикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, який зараз становить 6400 гривень.




коментарів: 2
  1. Чинуши…хто з вас це ініціює…що мінімальний розмір допомоги по безробіттю буде підвищений….в країні де за вашими словами зростає економіка…не може бути безробітних…це ленюхи…яким ви пропонуєте роботу…а їм краще отримувати допомогу…до речі яку ви їм періодино збільшуєте…УКРАЇНЦІ чинуши не дбають про пенсіонерів…ВАШИХ батьків…можливо на кінець року…для тих хто виживе…та коли ціни піднімуться у рази…щось збільшать…на 100грн…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок