<

Всеукраїнський автопробіг дістався до Волині. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 2.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
unnamed (2)

У Нововолинськ завітала хода-автопробіг «Формула свободи», – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Акція відбулась у середу, 1 жовтня,  і мала на меті відвідати міста в усіх куточках України та  нагадати про питання, порушені Майданом.

У Нововолинську до неї приєдналися місцеві активісти Валентин Туманов та Василь Мартинюк.

«У нас 4 основних мети. Перша – переведення майдану в режим Ватслава Гевела – закликаємо людей по всіх містах і селах постійно збиратися та сстворювати територіальні громади. Друга – як допомогти АТО і бути готовим. Третя – громадянська люстрація на виборах – не допустити у Верховну Раду жодного депутата без погодження з громадою. І четверте – не втратити тих, хто пройшов Майдан. Це золотий фонд нації, який витягне Україну з цієї ями. Запрошуємо всіх 22 листопада на Майдан на річницю двох Майданів»,- розповів організатор акції Василь Любарець.

Разом з Василем Любарцем подорожують Юрій Ласлов та Іван Зайченко. Автопробіг стартував 21 вересня, в день Маршу миру з Білої Церкви, і вже побував у Вінниці, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Чернівцях, Коломиї, Виноградові, Ужгороді, Івано-Франківську, Тернополі, Львові, Нововлинську.

У четвер, 2 жовтня, автопробіг вирушить у Луцьк, далі в Рівне, і на північ, та зробить коло навколо зони АТО. Закінчиться пробіг 24 жовтня в Києві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота