<

Вночі до пилорами на Ковельщині, що працює напівлегально, вишикувалась черга вантажівок із деревиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:06 | 13.04.2020 / Новини /
Перегляди
20
/ 1 коментар

Під час карантину на Волині, зокрема у селі Заріччя Ковельського району, продовжує роботу пилорами та лісозаготівельні організації. На окремі з них під покровом ночі привозять деревину, вочевидь, із Закарпаття. Місцеві кажуть, що працює виробництво під «протекцією» силовиків чи місцевої влади.

Про це повідомляють Волинські Новини, посилаючись на інформацію від очевидців, які зняли колону тягачів з деревиною на відео.

За їхніми словами, пилорама в селі Заріччя Ковельського району діє напівлегально. Кажуть, що неодноразово звертались в поліцію з проханням перевірити законність її роботи, проте реакції так і не було. Місцеві подейкують, що «кришує» діяльність підприємства хтось з високопоставлених силовиків, або ж місцева влада.

Під час карантину підприємство не лише не зупинилось, але й, схоже, нарощує оберти. Очевидці зняли на відео, як декілька вантажівок із закарпатськими номерами заїжджають на територію підприємства і везуть необроблену деревину. Натомість з підприємства виїжджають фури з готовою продукцією, яку готують на експорт.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Травня, Середа
21 Травня, Вівторок