<

В YouTube можна буде заблокувати майже всю рекламу алкоголю чи азартних ігор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:47 | 12.12.2020 / Новини /
Перегляди
4
/ 1 коментар

YouTube додасть налаштування, яке дозволяє обмежувати показ окремих видів реклами під час перегляду відео — йдеться про рекламу алкоголю та азартних ігор. Таке нововведення запровадили на прохання користувачів.

«Нова опція є додатковим заходом, який надає користувачам більше вибору й дозволяє контролювати рекламні повідомлення, які вони бачать», — пояснює віцепрезидентка YouTube Деббі Вайнштайн у своєму блозі, – передає Громадське.

За її словами, опція блокування реклами алкоголю й азартних ігор з’являтиметься в різних країнах поступово, починаючи зі США, і орієнтовно буде доступною вже на початку 2021 року. При цьому в країнах, де реклама алкоголю та азартних ігор і так обмежена законодавчо, жодних змін не буде.

Ось такий вигляд матиме опція блокування реклами алкоголю й азартних ігор у YouTube
Фото: Google

У 2021 році, додає представниця YouTube, опцію можуть додати й у Google Ads, тобто вона поширюватиметься й на інші сервіси компанії. Втім увімкнене блокування не гарантує, що користувач не побачить жодної реклами алкоголю чи азартних ігор, зазначається в блозі.

Вайнштайн нагадала, що Google і раніше дозволяв користувачам частково персоналізувати покази реклами: зокрема, деякі рекламні оголошення можна відключити, вказавши пояснення, чому вони вас не влаштовують.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа