<

В органах ДФС Волині про доходи вже відзвітувалося три тисячі волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:39 | 24.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фахівці податкових інспекцій та Центрів обслуговування платників Волині  прийняли від громадян 2987 податкових декларацій про майновий стан і доходи.

Кількість декларантів, котрі звітуються про доходи, щотижня збільшується щонайменше на кілька сотень, – констатують в ГУ ДФС Волині.

Відтак, фахівці органів ДФС Волині рекомендують тим громадянам, котрі ще не подали податкову декларацію, завітати в Центр обслуговування платників ОДПІ за місцем реєстрації та виконати свій конституційний обов’язок.

З поданням декларації зволікати не варто, оскільки традиційне збільшення кількості бажаючих подати декларації спостерігається в останній деклараційний місяць.

Отож, щоб не витрачати зайвого часу, громадяни можуть відвідати  Центри обслуговування платників, графік роботи яких на період деклараційної кампанії  скориговано відповідно до потреб громадян, або ж скористатися електронним сервісом «Декларування online».

Усні консультації та практичну допомогу у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи громадяни можуть отримати в Центрах обслуговування платників ОДПІ  та у відділеннях при податкових інспекціях Волині.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів громадян в Україні триває до 1 травня 2015 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота