<

Український гурт MARU випустив новий студійний альбом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:23 | 4.10.2018 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

2 жовтня, український супергурт MARU випустив новий студійний альбом «POMPIDOU».

Він став другим у дискографії колективу і зібрав 10 нових треків, у тому числі і представлені раніше сингли: «КОЛИ ТИ Є», «MANIFEST» і «NEZEMNE», – повідомляє Газета по-українськи.

«Назва POMPIDOU – це наша музична паралель із паризьким музеєм, який представляє живопис, скульптуру, фото і різні інсталяції сучасних художників. Альбом – це свого роду “Картинки з виставки” (фортепіанна сюїта Модеста Мусоргсокого), тільки не з музею Помпіду, а з наших почуттів, вражень і смаків», – розповів Денис Дудко, басист і саундпродюсер проекту.

Пісні другого альбому за формою стали більш лаконічні, при цьому не втратили глибини змісту. Всі композиції, за винятком однієї, написані українською мовою.

“Якщо в першому альбомі деякі пісні переростали місцями в симфонічні форми, то тут все простіше. Але при цьому художність залишилася, і ми додали більше електронних засобів виразності” – додав Дудко.

Презентувати новий альбому MARU намір вже 7 грудня у столичному Caribbean Club. А тим часом диск “POMPIDOU” доступний у iTunes та Google Play Musiс .




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок