<

У Луцьку п’яний водій збив дитину та намагався втекти із місця ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 8.12.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У Луцьку п’яний водій збив на пішохідному переході 16-річного хлопця, якого у важкому стані забрала «швидка».  Намагаючись втекти з місця ДТП, він протаранив ще два автомобіля. У наркодиспансері у його крові виявили 3,05 проміле алкоголю.

ДТП трапилася у четвер, 8 грудня, на вулиці Дубнівській, – пише Громадське.Волинь. 

Водій «Мерседеса», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, збив на пішохідному переході хлопця. Намагаючись втекти, він врізався ще у дві машини,  і лише тоді зупинився. Разом з ним у авто була жінка, яка, за словами правоохоронців, також була п’яна. 

«Водій біля «Водоканалу» збив дитину. Вона зараз в тяжкому стані. Водій знаходився в автомобілі з жінкою. Зараз особи встановлюються. По факту водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння, так як від нього було чути алкоголем, так, як і від його супутниці. Водій не дав жодних коментарів. Його затримали та відвезли в наркодиспансер», – повідомив командир першої роти Патрульної поліції Луцька Андрій Раковець.

Також в авто виявили дозволи на зброю на ім’я Мігаса Володимира Михайловича.

Постраждалий хлопець наразі перебуває у реанімації. У нього перелом двох гомілок та закрита черепно-мозгова травма.

За словами власкора Волинь24, наразі його після освідування везуть у міськвідділ поліції. Також підтвердилась інформація, що водій «Мерседеса» є директор фірми ОЛДЕМ – Володимир Мігас.

Разом з ним у машині перебувала жінка, від якої теж чутно спиртним. Окрім цього вона тримала при собі пляшку коньяку, а самого водія одразу після ДТП свідки застали зі спущеними штанями.

Наразі він продовжує заперечувати свою вину, плутаючись у словах. Мовляв це сталось не на переході і хлопець вискочив неочікувано.
«Тай взагалі – чо він там ходить», – цілком спокійно і дещо неадекватно повторював Володимир Мігас у наркодиспансері.

Окрім цього нетверезий чоловік почав заперечувати, що саме він сидів за кермом.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок