<

У Луцьку розпочали виробництво електричних вантажівок для ЄС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:12 | 24.11.2018 / Новини /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Першу українську повністю електричну вантажівку, виготовлену для данської компанії Banke Electromotive, презентували у Луцьку.

Електроавтомобіль ERCV27 призначений для механізованого завантаження та перевезення твердих побутових відходів. Вона працюватиме у містах Європейського Союзу, – пише Тrembita.info.

Автомобіль повністю відповідає сучасним технічним стандартам і виготовлений згідно з європейськими екологічними нормами.

Екологічний транспорт – перспективна для України ніша.У перспектив електровантажівками, крім закордонних замовників можуть зацікавитися й українські міста, для яких питання екологічності транспорту стане визначальним.

Вироблений в Україні вантажний електромобіль отримав схвальні відгуки у замовника – Banke Electromotive. Після завершення сертифікації у Данії розпочнеться її серійний випуск у рамках масштабного контракту з європейською компанією.

Наразі в Україн відсутній особливий інтерес до подібної техніки, яка в усьому світі замінює застарілі машини, що псують довкілля.

Спецмашина ERCV27 здатна розвивати швидкість до 80 км/год. Запас ходу без підзарядки тягових батарей при повній допустимій масі становить 220 км, а термін їх експлуатації сягає 12 років. Вантажівка обладнана комбінованою вентиляцією, водяними опалювачами, системою відеонагляду та кондиціонером.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа