<

У Луцьку квартиранти розгромили помешкання та лишили борги за комуналку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 1.05.2020 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку квартиранти однієї із багатоповерхівок обікрали та розтрощили орендоване помешкання. У цьому підозрює своїх орендарів власниця квартири. З її слів, горе-квартиранти ще й осквернили картини відомої української художниці та заборгували шалені кошти за комуналку.

Про це йдеться у сюжеті Аверсу, розповідає Конкурент.

Власниця запідозрила щось не те, коли її повідомлення почали ігнорувати.

«Розбили плазму, яка вже не підлягає ремонту, розбили мамину картину дуже дорогу, вона вже не підлягає продажу і реставрації, одну картину вкрали із дорогої серії, інструменти – викрутки, мангал. Тобто почистили все, що тільки бачили. Перерили всі книжки навіть, шукали, мабуть, гроші», – розповіла власниця квартири.

Жінка не могла одразу проконтролювати ситуацію, бо живе і працює із донькою у Києві. Однак попри карантин була змушена повернутися. Найдорожче, що було у цій квартирі – картини її мами, відомої української художниці Лесі Каспрук.

Власниця помешкання зауважила, що справа навіть не у грошах, хоча коштують вони немало, десятки тисяч гривень, а у пам’яті про художницю.

Квартирантка зміна мала із співмешканцем тільки одну кімнату, інша – була зачинена на ключ.

На місце події одразу викликали поліцію, слідчі провели обшук у кімнаті, в якій жили люди, вилучили техніку. Правоохоронці відкрили кримінал за цим фактом.

Власниця квартири підраховує збитки – більше 50 тисяч і це не враховуючи моральне відшкодування. Зв’язатися із квартиранткою було неможливо, уже згодом виявилося, що вона змінила номер. Пізніше сама написала повідомлення, що за комуналку заплатить. Надалі крапку у цій історії поставить суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота