<

Партію кокаїну з логотипом «Єдиної Росії» на упаковці затримали в Белгії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:36 | 26.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У порту міста Гент у Бельгії поліція виявила майже дві тонни кокаїну. 1900 упаковок прибули з Бразилії.

За даними федеральної судової поліції Східної Фландрії, приблизна вартість поставки — 100 мільйонів євро у перерахунку на ціни при продажі кінцевому споживачу на вулиці (або 56 мільйонів євро за ринковими цінами), пише TJ.

Кокаїн знайшли в трьох контейнерах з вантажем плитки з Бразилії. Наркотики були упаковані в 1900 пакетів. Прокуратура Бельгії порушила кримінальну справу і веде пошук організаторів каналу поставки.

Бельгійський телеканал VRT опублікував кадри оперативної відеозйомки, на яких видно, що пакети з кокаїном  помічені логотипом російської політичної партії «Єдина Росія». Відео такого ж змісту випустив нідерландський телеканал NOS.

Причина наявності логотипу на плитках не пояснюють, і європейські ЗМІ на нього уваги не звернули.

Агентство з лікарських препаратів EMCDDA відзначило, що саме на бельгійські порти припадає майже половина всіх вилучень кокаїну в Європі. За даними агентства, наркотик все частіше ввозять через північні порти.

Нагадаємо, в Аргентині правоохоронці спалили 400 кілограмів кокаїну,який знайшли в одній з будівель Російського посольства в Буенос-Айресі в лютому 2018.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа