<

Skoda анонсувала гібридну версію Octavia RS

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 8.10.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Глава Skoda по розробкам Крістіан Струбе підтвердив, що наступне покоління моделі Octavia RS буде електрифіковано.

Крістіан Струбе назвав наступне покоління Octavia “придатним претендентом на гібридизацію”, пише НВ з посиланням на Motor1.

Порядок денний Skoda на найближчі роки включає в себе активну електрифікацію модельного ряду, починаючи з оновленого Superb в 2019 році. Потім з’явиться гібридний Kodiaq, слідом буде Octavia і її спортивна версія RS. Станеться це не раніше 2020 року.

Ніяких подробиць про гібридний мотор нової Octavia RS поки немає, але журналісти припускають, що її можуть оснастити більш потужною версією двигуна від гібридної Superb. Сам же Струбе заявив, що силова установка буде більш-менш тієї ж, що на концепт-кар Skoda Vision RS з автосалону в Парижі.

Варто нагадати, що Vision RS має бензиновий двигун 1.5 TSI, який доповнить електромотор. Сумарна потужність силової установки складе 242 к.с. Літій-іонний акумулятор на 12 кВт/год дозволить проїжджати на електротязі до 70 кілометрів. Повна зарядка батарей від побутової електромережі займе 2,5 години, а частково акумулятори буде поповнювати система рекуперації.

Поточне покоління Skoda Octavia RS у флагманській версії має 242-сильну модифікацію RS 245 з 2-літровим турбованим двигуном. Гібридна силова установка зробить автомобіль важче, але цю надбавку в масі компенсує полегшення платформи MQB після модернізації. А більший крутний момент поліпшить розгін з місця до 100 км/год.

Струбе також зазначив, що він хотів би бачити RS-версію наступника Skoda Rapid. Причому гібридну, адже в планах у марки є і електричні RS-моделі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя