<

У Шацьку провели засідання районної комісії із прав захисту дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:00 | 12.04.2015 / Шацьк /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

8 квітня під головуванням голови райдержадміністрації Ігоря Корольчука  відбулось засідання районної комісії з питань захисту прав дитини.

На порядку денному стояли питання соціального та правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. В роботі комісії прийняли участь керівник апарату райдержадміністрації Лариса Васейчук, керівники відділів та установ району, представники  сільських рад, районного відділу міліції. Присутні заслухали та обговорили звіти про стан виховання, утримання і розвитку дітей, які виховуються в прийомних сім’ях  В.Сулім (с.Прип’ять), Н.Гаврось (смт Шацьк) та  В.Корнелюк (с.Мельники), – пише Шацька РДА.

Під час засідання члени комісії ретельно ознайомилися із зібраними матеріалами по питанню надання висновків про доцільність позбавлення батьківських прав громадян, які не займаються вихованням своїх дітей, не здійснюють належного догляду за ними.  Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Людмила Єрофєєва зауважила, що приймаючи рішення з даних питань необхідно діяти в інтересах дітей та згідно чинного законодавства. По закінченню обговорення по кожній справі прийняті рішення та надано відповідні рекомендації і висновки.

Підбиваючи підсумки засідання, голова райдержадміністрації Ігор Корольчук зазначив, що головним завданням комісії та влади в цілому є  захист прав дитини: «Комісія повинна приймати виважені рішення, адже за ними стоять життя людей та долі дітей, » – наголосив Ігор Адамович.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Травня, Понеділок