<

Реабілітація військових та оздоровлення дітей: у Володимирі триває ремонт басейну

19:15 | 20.05.2024 / Володимир / , /
Перегляди
573
/ Коментарі відсутні

У Володимирі тривають ремонтні роботи басейну у спорткомплексі «Олімп». Після завершення, його зможуть відвідувати ветерани для проходження реабілітації, а також – жителі міста.

Хід робіт оглянули нардеп Ігор Гузь з міським головою Ігорем Пальонкою та депутатами Волинської облради Андрієм Бокочем та Ярославом Матвійчуком.

Подивилися на територію спорткомплексу, оновлений стадіон, де постійно проводяться змагання з різних дисциплін, грає міський ФК «Володимир» та жіноча команда «Ладомир», які гідно зарекомендували себе на всю Україну.

Начальник відділу молоді та спорту Вячеслав Петрук та директор спорткомплексу Роман Горошкевич показали, як тривають ремонтні роботи у басейні спорткомплексу. Загалом на ремонт передбачили близько 21 млн грн. За ці кошти повністю замінюють систему очистки, підігріву та подачі води. Наразі вкладають плитку у чаші басейну та в самому приміщенні. Для людей з інвалідністю, зокрема й поранених бійців, які проходитимуть реабілітацію, планують облаштувати спеціальний підйомник, щоб його можна було спускати одразу у воду. Тривають роботи з утеплення фасаду приміщення.

Нагадаємо, тендер на ремонті роботи в басейні оголошували у вересні минулого року. Переможцем став ТОВ “ОЛИЦЬКИЙ АГРОБУД”. У квітні цього року з міського бюджету довиділяли кошти на ремонт, зявилися додаткові роботи. Підрядник дещо затягнув із термінами, пояснюючи це тим, що не вистачає працівників, оскільки частину з них призвали на військову службу. Попередньо до нового опалювального періоду басейн зможуть відкрити для відвідувачів.

Також присутні оглянули приміщення ДЮСШ імені Зінкевича, де нині займаються боксери. Там раніше оновили покриття у залі на поліуретанове, встановили новий ринг. Також тут у холодну пору грають мініфутбол та баскетбол.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця