<

«Мамині очі – світло мого життя»: в Іваничах жінок привітали з Міжнародним днем матері

17:39 | 20.05.2024 / Іваничі / , /
Перегляди
313
/ Коментарі відсутні

Святковим концертом привітали матерів Іваничівської громади. 19-го травня в Центрі культури відбувся культурно-мистецький захід «Мамині очі – світло мого життя», присвячений Дню матері.

До слова, у зв`язку із загибеллю на війні місцевого Героя Ярослава Каламуняка та оголошеними жалобними днями, День матері в Іваничах відзначили пізніше – 19-го травня у День жінок-мироносиць.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

Протягом усього концерту зі сцени звучали пісні, віршовані рядки, музичні композиції та привітання ведучих зі словами пошани та вдячності до матерів і бабусь за їхню любов і ніжність, недоспані й безсонні ночі, витримку, мудрість і мужність.

Свої таланти демонстурвали присутнім дитячий хор «Жайвір» Іваничівського ліцею №1, вихованці Іваничівського дитсадочка, вокальний гурток «Росинка», тріо у складі Аміни Шумик, Уляни Лободи та Світлани Сидчук, творчий колектив Центру культури та дозвілля, а також солісти Соломія Крась, Марія Музика, Софія Рокицька, Олександр Васага і Вікторія Чернета. А зразковий аматорський ансамбль танцю «Прибужаночка» представив глядачам чудові хореографічні композиції.

Уся програма заходу була пронизана темою затишком дому та родини, патріотичними мотивами боротьби за свободу. У виступах артистів йшлось про берегиню роду – сильну, люблячу, світлу й добру маму, затишок дому й родини, боротьбу за волю й незалежність і віру в неодмінну перемогу над агресором.

Під час заходу відбулася благодійна акція «Підтримай ЗСУ», під час якої зібрали 8 тисяч 900 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця