<

Підсумки роботи волинських податківців підбили під час засідання колегії ГУ ДВС у Волинській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 6.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Позитив у динаміці надходжень досягнуто не рахунок нових платежів, а завдяки підвищенню ефективності адміністрування податків, – ГУ ДФС Волині

«У 2014 році збір платежів до бюджетів усіх рівнів зріс на 3 відсотки,  а у січні-лютому 2015 року – на 36,7 відсотка.  І цих показників досягнуто  не за рахунок справляння нових платежів та підвищення ставок оподаткування, а шляхом впровадження більш ефективних методів аналізу та адміністрування податків», – про це на розширеному засіданні колегії ГУ ДФС у Волинській області повідомив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ відомства в області, протягом минулого року фіскальна служба змінювала свої пріоритети в роботі у відповідності до тих трансформацій, які відбувалися в країні. Тому, враховуючи складні політичні та економічні умови, завдання зі стабілізація надходжень до бюджету виконано.

«У 2014 році ми ініціювали  ряд заходів, які дозволили не лише втримати надходження на рівні попереднього року, але й забезпечити їх приріст. Саме внесені в нашу роботу новації стали основою для виконання доведених завдань та покращення основних показників роботи», – наголосив Віталій Чуй.

Втім, результати роботи окремих ОДПІ Волині свідчать про прорахунки та недоліки в роботі. Їх резерви нерозривно пов’язані із вдосконаленням аналітичної і фіскальної складової. За умови повної  ліквідації схем ухилення від оподаткування, темпи надходжень платежів перевищуватимуть темпи росту офіційної економіки, – прогнозують в ГУ ДФС Волині




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота