<

Під Волновахою знайшли тіло українського розвідника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:58 | 11.06.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

За огляду на тілі загиблого виявили кульове поранення.

У лісосмузі під Волновахою знайдено тіло, імовірно, розвідника української армії. Про це повідомляє прокуратура Донецької області, – пише Корреспондент.

Тіло невстановленої особи в камуфляжній формі знайшли 2 червня. Під час огляду на тілі загиблого виявили кульове поранення, а в кишені гімнастерки знайшли військовий квиток, який належав розвіднику Збройних сил України.

Для встановлення особи потерпілого і причини його смерті тіло направили до відділення обласного бюро судово-медичної експертизи. Було призначено низку експертиз, зокрема судово-молекулярно-генетичну та судово-балістичну.

“Прокуратура Донецької області у зв’язку з резонансністю справи і для ефективнішого розслідування кримінального провадження ухвалила передати матеріали кримінального провадження до ГУ МВС України в Донецькій області”, – йдеться в повідомленні.

Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі обласної прокуратури.




один коментар
  1. Вибачайте, журналісти, але якщо знайшли “тіло… у камуфляжній формі”, та ще й “українського розвідника” то військовий квиток був саме там, а не в “кишені гімнастерки”. Пора забувати про радянські штампи і вислови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок