<

Олександр Турчинов доручив готувати контрнаступ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 1.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Секретар РНБО поставив завдання перед підрозділами в Авдіївці.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов побував сьогодні на передовій лінії оборони в Авдіївці. Він доручив військовим підготуватися до наступу з боку сепаратистів, а також бути готовими до контрнаступу, повідомляє прес-служба РНБО.

“Перед військовими поставлене завдання щодо уточнення оперативних планів під час проведення наступальних операцій російськими гібридними військами з урахуванням підготовки ефективних контрнаступальніх дій”, – йдеться в повідомленні.

Турчинов зазначив, що ситуація в Авдіївській промзоні і в самій Авдіївці залишається небезпечною.

“Навіть сьогодні з 5-ої до 9-ої ранку російські гібридні війська здійснили чотири штурми наших позицій. У проміжках між штурмами вони здійснювали потужні обстріли з використанням РСЗВ “Град”. Постраждало і саме місто Авдіївка – зруйновані 20 цивільних будівель”, – сказав секретар РНБО.

Він підкреслив, що в більшості випадків вогонь ведеться “підступно – із житлових кварталів окупованих міст”.




коментарів: 6
  1. АЛЛЕЛУЯ.ВОЗЬМИ СВЕТ БРАТ…пРАВДА НІ ТЕБЕ НІ ТВОЇХ ДІТЕЙ ПРИ ОБОРОНІ ЧИ ПРИ КОНТРНАСТУПІ ТАМ НЕ БУДЕ А ВАМ ЖЕШ ЗБРОЮ В РУКИ БРАТИ НЕ МОЖНА.ШНУНДА-ГОЛОВА РНБО-ПРОСТО ПИ…ДЕЦЬ ЯКИЙСЬ.

  2. бездарна особистість, це не без його згоди в Криму поступали команди військам сидіть на казарменному положенні і не провокувати зелених чоловічків.Кругом повинні бути професіонали а в військах тим більше, а не родичі і друзі тоді не буде Іловайських котлів, смертей і калік.

  3. хай не забуде повідомити коли і в якій годині, з яких напрямків….через інтернет, тв та радіо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок