<

Жінка, перебуваючи з неповнолітнім сином в магазині Нововолинська, здійснила крадіжку: відео з камер спостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 23.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментарів 10

22-го грудня мешканка Нововолинська, перебуваючи в одному з магазинів дитячих товарів разом зі своїм неповнолітнім сином, здійснила крадіжку на суму 86 гривень.

Власники магазину заяву в поліцію не писали, однак опублікували відео у соцмережі, повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Вкрадене, а саме щітку та гребінець для волосся, сховала в скриньці для речей в іншому магазині, де їх наздогнали. Жінка стверджувала, що нічого не крала і в неї нічого не має. Продавець вкрадене повернула.

«Дуже прикро за дитину – ніколи б не подумав, що таких навичок може навчати мама», – йдеться у дописі до відео.

Активне обговорення шокуючого випадку розпочали мешканці міста у коментарях.

До слова, сама жінка теж висловилась про мотиви свого вчинку.

«Перед тим як засуджувати краще б спитали чого так зробила. А сина мені не чіпайте, він не бачив, бо бігав по інших відділах. Засудити легше всього, не знаючи відчаю, а в цьому випадку винна я і мій чоловік криворукий. Виправдання я не шукаю, але кожен який хоче засудити нехай подивиться у себе під носом. Дякую», – написала жінка у коментарі.




коментарів: 10
  1. Ще й спалилася мадам Вікторія оправдовуючись) Так може би хоч не всі друзі не впізнали) Ще й від криворукого мужа получить:)))

  2. А чого ж Ви не знімаєте тих хто краде мільйони і тисячі в нас, простих людей!
    Може мама немає грошей того і поцупила…. Чого не спитали

    • А якби там лежали пачки грошей то “мамочка” їх бы не поцупила? Нажаль, кожен краде те, що може, але звинувачує когось іншого. В одній з біблійних заповідей написано “не вкради”, без уточнення мільйон чи іграшку чи навіть ржавый цвях.

    • Та мама систематично цупить дрібні речі у магазинах, а її чоловік підчікує з рюкзаком під магазином. Це її так би мовити бізнес. Чому продавці мають за неї розплачуватися, в них також є сім’ї.Чому вона не піде працювати хоть кимось , а не наживатися за чужий кошт.Ви ж як у Вас немає коштів, не йдете красти.

    • Василинко, поцуплені речі не були з категорії першої необхідності.
      А то шо панянка привселюдно свого чоловіка опозорила – то багато говорить про її характер.
      Панянко, можливо ваш чоловік не криворукий, а просто-напросто немотивований? Ви но його змотивуйте, чолов’яга оживе і ви зацвітете!

  3. Вікторія Парамонова ви не права, чому за таких як ви продавці мають з власних кишень покривати недостачу? Я б на місці постраждалих натовк вам пику. Знайдіть роботу, красти не вихід

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця