<

За серпень у Володимирському районі склали адмінматеріали щодо 68 водіїв за водіння у нетверезому стані

10:37 | 3.09.2023 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
898
/ 1 коментар

За серпень місяць працівники сектору реагування патрульної поліції Володимирського райвідділу та підпорядкованих відділів за керування автотранспортом у нетверезому стані склали адміністративні матеріали відносно 68 водіїв.

Як повідомили на сторінці Володимирського районного відділу поліції, адмінматеріали було скеровано до суду для притягнення до адміністративної відповідальності.

Поліцейські Володимирського району наголошують водіям на неухильному дотриманні правил дорожнього руху, а особливо – на недопущення керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння

Інспектори поліції щоденно проводяться цілеспрямовані відпрацювання територій обслуговування Володимирського району. Посилено патрулюють території наближені до розважальних закладів, у населених пунктах сільської місцевості та під час комендантської години.

Попри постійні попередження, водії продовжують нехтувати правилами дорожнього руху та дозволяють собі керувати транспортними засобами у стані сп’яніння.

Поліцейські продовжують попереджати та виявляти водіїв-порушників, а також закликають всіх учасників дорожнього руху відповідально ставитися до заходів безпеки, дотримуватися швидкісних режимів, безпечної дистанції та правил маневрування.

Не сідайте за кермо напідпитку, адже це становить небезпеку для вас та оточуючих.




один коментар
  1. Конфіскаця авто і передача військовим на передову і відразу бухе бидло перестане пити перед поїздкою .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Травня, Середа
21 Травня, Вівторок