<

У Володимира і Нововолинська будуть міста-партнери у Литві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:02 | 25.04.2022 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
1252
/ коментарі 3

У Володимира і Нововолинська невдовзі будуть міста-партнери у Литві.

Нагадаємо, при Агенції був заснований Центр українсько-литовського партнертсва. І на його запрошення на Волинь приїхали литовські гості – представники майбутніх міст-партнерів, – повідомляють на фейсбук-сторінці Агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Зокрема, приїхали Jolanta Margaitienė, директор Радвілішкіської адміністрації та Irma Juknevičienė, яка представила Расейнську адміністрацію.

В Агенції організували для литовських друзів зустрічі з очільниками громад Нововолинська та Володимира, які в свою чергу, познайомили гостей з містами.

Спільно в Агенції обговорили основні точки співпраці між містами:

  • Підтримку закладів тимчасового перебування переселенців;
  • Розвиток туризму;
  • Молодіжні обміни;
  • Співпраця у сфері спорту.

Домовились, що апарати рад спільно напрацюють договори про співробітницво, які незабаром будуть підписані.




коментарів: 3
  1. Бачу толк тільки у “Підтримку закладів тимчасового перебування переселенців;”, якщо зможуть дві сторони пояснити – як? Туризм в Нововолинську – це насмішка? Молодіжний та спортивний обмін – це за гроші батьків молоді(міськрада не виділяє кошти навіть на проїзд до Червонограда – все за рахунок батьків)? Борис Сергійович роби дороги, буде хоч якась користь від тебе!

  2. Культурою і не пахне. Вже як в Якутії бордюри і дерева ні хто не білить. Там де ОССБ привело в порядок подвір’я, то гарно, чепурненько. Напроти Міськвиконкому, щось нарили, наче свині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота