<

Перед поїздкою на схід до Володимира завітала литовська делегація

08:19 | 3.04.2024 / Володимир / , , /
Перегляди
356
/ Коментарі відсутні

2-го квітня у Володимир, перед поїздкою на фронт, завітала делегація із Литви на чолі із віцеспікером Сейму Литовської Республіки Паулюсом Саударгасом.

Зустрічали друзів із Литви народний депутат Ігор Гузь, депутати Волинської обласної ради Андрій Бокоч, Юрій Сиротюк та Ярослав Матвійчук, очільники Володимирської громади Ігор Пальонка, районної ради Віктор Хиць та заступниця міського голови Нововолинська Валентина Степюк.

Зустрівши гостей на кордоні, спілкуватися з іноземними партнерами перемістилися в Агенцію регіонального розвитку Прибужжя. Там обговорили стан справ в державі, наповнення бюджетів, ситуацію на фронті, воєнні дії, кадрові рішення у ЗСУ та актуальні потреби наших військових. 

Литовські партнери запевнили що вони, як і вся Європа, підтримують Україну у боротьбі з росією та пообіцяли допомагати у різних аспектах.

З Володимира литовська делегація на декілька днів вирушила у поїздку деокупованими та прифронтовими українськими містами. Супроводжуватиме їх співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Литвою, парламентар Ігор Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок