<

На Волині відзначили найкращих освітян області. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 2.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
IMG_3756w

У Луцьку привітали освітян з нагоди їх професійного свята.

Найкращих з найкращих нагородили почесними грамотами та подяками від влади, а також, традиційно, квітами, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Урочистості на честь Дня працівників освіти відбулись сьогодні, 2 жовтня, на базі Луцького педагогічного коледжу. Захід відвідали представники міської та обласної влади.

Усіх педагогів Волині привітав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зазначив, що чудово розуміє усі проблеми і складність роботи освітян, адже і його мати була вчителькою.

«Якщо хтось скаже, що на Волині має місце гендерна нерівність, я не погоджусь. Адже подивіться, скільки прекрасних жінок знаходиться у цій залі, які щасливі обличчя.

Ми, батьки, за руки ведемо наших малюків у дитячий садочок, згодом проводжаємо в перший клас і передаємо в дбайливі руки вчителів. Це ми робимо для того, аби ви свої знання, таланти та натхнення передавали цим дітям, аби вони зростали громадянами України з великої літери. Я розумію, наскільки тяжко об’єднати навколо себе людей, які в аудиторіях повинні ловити кожне ваше слово, пропускати його через серце, акумулювати в собі і разом здобувати освіту і морально зростати. Це не просто слова, адже моя мама також вчителька. Я бачив на власні очі, як це робиться, коли увечері, замість того, щоб приділити увагу родині, вона сидить на кіпами дитячих зошитів.

Так, ми повинні віддати шану нашим педагогам, адже саме від них залежать перші кроки, які зробить український громадянин»,- звернувся він до «винуватців» свята. Опісля волинських вчителів привітали піснями та квітами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок