<

На Волині надходження ЄСВ сягають майже 1,2 мільярда гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 10.06.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинські страхувальники протягом п’яти місяців 2015 року сплатили 1 мільярд 197 мільйонів єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування. Це на 129,6 мільйона гривень більше проти аналогічного періоду торік.

Понад 12-ти відсоткове збільшення надходжень єдиного внеску на Волині – наслідок реформування системи нарахування та сплати ЄСВ і свідчення ефективності його адміністрування, – стверджують в ГУ відомства в області.

«Випереджаюча минулорічні показники динаміка надходжень ЄСВ –прогнозована нами тенденція. Окрім того, що страхувальники отримали прийнятні умови для підвищення рівня оплати праці завдяки застосуванню понижуючого коефіцієнта, ми спільно з органами виконавчої влади приділяємо максимум уваги питанням легалізації найманих працівників», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ відомства в області, у тому, щоб отримувати легальну зарплату з усіма необхідними відрахуваннями повинні бути  зацікавлені й самі наймані працівники.

«Законодавець передбачив досить сприятливі норми для того, щоб роботодавці поетапно виводили зарплату з «тіні» та здійснювали належні відрахування, дбаючи про інтереси держави та соціальні гарантії для своїх працівників. Однак, кожен працюючий громадян теж повинен займати досить активну позицію і вимагати від свого працедавця офіційного працевлаштування і легальної оплати праці», – вважає Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок