<

[ОНОВЛЕНО] Мешканцю Нововолинська повідомили про підозру за розповсюдження ворожої пропаганди: стало відоме ім’я

21:14 | 13.05.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3079
/ коментарів 7

У Нововолинську СБУ викрила чоловіка з Нововолинська, який постійно розміщував у соціальній мережі «Фейсбук» дописи з ворожими наративами. Ним виявився колишній фотограф Валентин Мінчик, на якого постійно скаржилися мешканці за те, що засмагає голим на балконі.

Про підозру чоловіку повідомила Служби безпеки України у Волинській області.

Зокрема, мешканець Нововолинська стверджував, що Закарпаття не є частиною України та його треба відділити від нашої держави, а закарпатських чоловіків повернути з фронту додому.

«Також у своїх дописах зловмисник систематично виправдовував та визнавав правомірною російську агресію. Звинувачував у війні не реального ворога – росію, яка вторгнулася на наші землі та намагається знищити нашу державу, а європейські країни та північноатлантичний альянс. Волинянин у своїх дописах також стверджував, що український народ є антисемітським», – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, підозрюваним виявився колишній нововолинський фотограф Валентин Мінчик, 1961 року народження. Частину публікацій із фейсбуку чоловік уже видалив.

Слідчі СБУ повідомили пропагандисту про підозру за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України), ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше БУГ писав, що на цього чоловіка скаржаться сусіди через те, що він засмагає топлес на балконі.




коментарів: 7
  1. видно не знали як позбутися старого збоченця-нудиста:) А курва ж літо на носі, нє? ::)))
    Бо то владою багато хто нині незадоволений, та от тільки виправдовувати вторгнення росії на наші землі, та звідси й вбивства наших громадян, це вже я вважаю невиправданий злочин!

  2. тих гнид які 30 з гаком років розкрадали Україну, віддали ядерну зброю та розвалювали армію, які є дійсно на ділі а не на словах ворогами та зрадниками держави слабо в тюрми?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця