<

На Волині до бюджетів всіх рівнів зібрано 424 мільйони гривень податкових платежів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:10 | 3.03.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Збір до загального фонду держбюджету на Волині за підсумками січня-лютого 2015 року склав 197,4 мільйона гривень, надходження до місцевих скарбниць – 226,6 мільйона гривень.

Про це учасників щотижневої наради у Волинській ОДА поінформувала перший заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Тетяна Харченко.

Як повідомила посадовець, до прогнозованих показників збору до загального фонду держбюджету на Волині додатково сплачено 11,3 мільйона гривень, а місцеві скарбниці проти показників минулого року додатково отримали 47,1 мільйона гривень.

«Разом з тим, ми бачимо, що резерви для наповнення місцевих бюджетів Волині в окремих напрямках.  Наприклад, актуальним залишається питання  плати за землю, яка з цього року належить до місцевих податків і зборів.  Волинською облдержадміністрацією  видано розпорядження від 27 січня 2015 року №25 „Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, розташованих в межах населених пунктів і за їх межами та оцінку ефективності їх використання”. Якщо вимоги цього розпорядження будуть виконані якісно,  отримаємо і баланс земель, і реальну базу для додаткових надходжень», – зазначила Тетяна Харченко.

Контроль за сплатою податків в період заготівлі, посилення уваги до процесів легалізації оплати праці та успішне завершення деклараційної кампанії – напрямки, які за словами Тетяни Харчекно залишатимуться серед пріоритетних для забезпечення надходжень до місцевих скарбниць Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота