<

На Донбасі загинуло двоє українських військових – ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:43 | 27.08.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Упродовж минулої доби, від 7:00 до 18:00, російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню.

Про це у мережі у Facebook повідомила прес-служба ООС

Так, противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під обстріл потрапили позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Луганське, Південне, Новотроїцьке, Водяне, Гнутове та Лебединське. У всіх випадках командири підрозділів приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл.

Поряд із цим на Луганському напрямку в районі відповідальності однієї з бригад мали місце два випадки підриву на мінно-вибухових пристроях. В одному з них, виконуючи бойове розпорядження командира батальйону щодо перевірки мінно-вибухових загороджень, внаслідок підриву на вибуховому пристрої один військовослужбовець був поранений, ще один зазнав травмування.

В районі оборони іншого батальйону через особисту необережність військовослужбовця стався підрив мінно-вибухового пристрою, в результаті чого два військовослужбовця загинуло, два отримали бойові травми. За даними фактами проводиться ретельна перевірка.

В цілому ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Об’єднані сили продовжують виконання завдань у посиленому режимі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок