<

Мурашки по шкірі: опублікували відео, в якому згадуються усі події 2020 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:41 | 24.12.2020 / Новини / /
Перегляди
16
/ коментарі 3

Опублікували відео, в якому згадуються усі світові події 2020 року.

“Відео року, у всіх сенсах. Переглянув уже 4 рази, щоразу мурашки. написав швейцарський музикант Cee-Roo“, – передає Coma.in.ua.

У відео згадуються найважливіші події 2020 року, зокрема пандемія коронавірусу, пожежа в Австралії, вибух у Лівані, вибори в США, військові конфлікти, теракти та багато іншого.




коментарів: 3
  1. В кого до кінця а в кого до початку. ………..
    Хто боїться, той випромінює енергію стаха , а та енергія нікуди не дівається , і на основі того іде матеріалізація негативних сценаріїв у кожного своїх, а от коли людина світла, прокинулась від мороку, зрозуміла що вона дитя Бога і сотворець, зрозуміла що їй не потрібні посередники між її отцем і нею, почала випромінювати любов, позитив, приняття всього як благо, і почала позитивно мислити, матеріалізувати тільки хороше, то ця вся світла і позитивна енергія теж нікудиине не дівається а йде на здійснення і матеріалізацію позитивного майбутнього, здійснення хорошого…. от і думайте що в душі носити страх, зло, неприйняття чи любов, добро , тільки хороше, розуміння того що відбувається навкруги. Геть негатив і страх і рік майбутній буде найкращий. Не бійтесь ми не самі, з нами велетенська сила і підтримка світлих сил. Вірте в хороше, дякуйте Богу і побачите як ваше життя змінится. А одна позитивна людина зможе змінити і спасти 10- ки тисяч людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер