<

На Любомльщині знову проводили мисливські рейди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:33 | 26.08.2015 / Любомль /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

На Любомльщині проблема нашестя рудих хижаків й досі турбує сільських жителів, з якими вони борються щоб зберегти власні господарства.

Днями рейдова бригада на чолі з єгерами Любомльського УТМР Миколою Зубом та Андрієм Федуном відправилася на вже другий подібний рейд. Раніше такі заходи проводили на територіях Ладинської сільської ради. Зараз же створили групу більше тридцяти мисливців, були й представники ДП «Любомльський лісгосп». Велика кількість мисливців зумовлена тим, що полювання на пернату дичину в регіоні через аномальну спеку призупинено до настання ІІІ рівня пожежної небезпеки й хоч тут можна постріляти.

На цей раз відстріл здійснювали на територіях Підгородненської сільської ради, місцеві жителі якої неодноразово скаржилися, що з господарств зникають кури, качки тощо. Рейдовій бригаді вдалося здійснити відстріл лише одного рудого хижака, причиною цього мисливці називають несприятливі умови для відстрілу лисиць та, можливо, що курей крадуть зовсім не руді звірі, а недобросовісні селяни. Зрештою, як повідомив Микола Зуб, УТМР й надалі відгукуватиметься на скарги й прохання жителів та проводитиме при необхідності рейди місцевістю.

DSCF3520
DSCF3521




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок