<

Любомльське УТМР натрапило на браконьєрські вишки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 24.03.2015 / Любомль /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Як стало відомо за результатами 34-ї сесії Волинської обласної ради 20 березня, Любомльське Українське товариство мисливців та рибалок відвоювало у ПП «Вікінг» 2.8 га мисливських угідь. За відповідне рішення проголосували 54 депутати із 65.

Після цього, єгеря Любомльського УТМР виїхали на територію повернених спірних мисливських угідь – у Мосирське  лісництво, щоб поглянути, в якому стані знаходяться угіддя. Ними було виявлено, що на цій території стоять вишки, висотою більше п’яти метрів, котрі використовують для незаконного відстрілу тварин. «Вона збудована не так давно, оскільки дошки свіжі та наявні сліди нещодавньої роботи над їх будівництвом, – говорить єгер УТМР Микола Зуб. – проте це не єдина вишка. Ми натрапили й на драбину, заховану в траві, з якої, ймовірно, браконьєри також вже відстрілювали дичину».

Хочеться, щоб чвари між організаціями швидше завершилися, щоб кожен полював за правилами, адже закон для всіх однаковий. Бо виходить так, що одним дозволено все, а іншим – нічого.

IMG_0111
IMG_0109
IMG_0107




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 Травня, Понеділок