<

Любомльчани, забажавши зустріти Новий рік у Карпатах, спіймались на гачок шахраїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:41 | 26.12.2014 / Любомль / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Ще у жовтні компанія молодих людей із Любомля задумали відсвяткувати Новий рік у Карпатах. Тож відразу почали пошуки будиночку в Інтернеті, щоб бути серед гірських засніжених краєвидів. Зупинились на курортному містечку Яремчі. Знайшли гарний з вигляду котеджик, що умістить десять чоловік, описані усі переваги, зручності, тож одразу зателефонували, щоб забронювати.

Приємний жіночий голос відповів на усі запитання  і так правдоподібно й по-діловому забажав передоплату, мовляв, усе законно і їм треба бути впевненими, що домовленість не пропаде. Довірились, отримали банківський рахунок та ні про що не задумуючись, хлопці та дівчата перерахували не мало, не багато – 10 тисяч гривень. І це була лише половина від заданої суми на відпочинок! На другий день – так звані гостинні закарпатські «господарі» пропали, номер став недійним і більше того, зник сайт, на якому замовляли котедж. Почали шукати, де саме в Яремчі він знаходиться, виявилось, що і вулиці, і номеру будинку таких не існує. Фінал – очевидний і пресумний, забрали гроші і шукай вітра в полі. І, явно, що не одні вони стали жертвами шахраїв, а отже не один десяток тисяч гривень полетів до них у руки.

Інші знайомі любомльчани теж згуртувались і забронювали собі будинок в Закарпатті. Заплатили наперед трохи менше – 7 тисяч гривень. І зовсім не думали, не гадали, що потраплять в таку ж халепу, так уже вірогідно і безсумнівно пояснювали їм по-телефону умови замовлення. Номер мобільного зник із вжитку, як тільки грошики дісталися шахраям.

Про подібні афери давно розповідають у засобах масової інформації. Тож до реклам та оголошень типу «Відпочинок у Карпатах взимку – недорого!» варто ставитись віднині з пересторогою. Прикро, що у такий неспокійний та нестабільний час наживаємось один на одному і некомфортно та сумно на душі перед радісними світлими святами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця