<

В Іваничах бійцівський пес накинувся та покусав дитину. Відео, 18+

17:29 | 30.04.2024 / Іваничі / /
Перегляди
4081
/ коментарі 2

29-го квітня в Іваничах на вулиці Вишневій собака покусала 7-річну дівчинку. Наразі постраждала дівчинка знаходиться в Луцькій обласній лікарні.

Відео з місця події БУГу скинули очевидці. Там видно, як діти бігають поблизу одного з приватних будинків і граються. Згодом одна з них забігла на приватне подвір’я, інша – також хотіла зайти, але звідти вибіг бійцівський пес, кинувся на неї та збив її з ніг. Згодом на крик позбігалися дорослі й відігнали пса.

Увага, відео містить чутливі кадри!

Покусану дівчинку з травмами госпіталізували в обласну лікарню у Луцьку, її прооперували.

Згодом стало відомо, що дитину було власним транспортом доставлено у місцевий медичний заклад. Далі швидкою її госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню і там прооперували. Дитина станом на 1-ше травня перебуває у відділенні травматології. Стан дівчинки – середньої важкості.

Родина звернулася з відповідною скаргою до правоохоронців.

Як повідомили БУГу у Володимирському районному відділі поліції, за цим фактом слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі усі обставини інциденту встановлюють слідчі.




коментарів: 2
  1. Мужику решпект,треба було б цього пса насадити на огорожу кишками наверх,зоозахистники-ату мене!

  2. Власник цієї собаки винен. Він цькував її на безпритульних . Я лічно розмовляла з його жінкою, попереджала , що такі дії можуть спричинити тяжкі наслідки. Шкода дитини. Швидкого одужання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер