<

Вівчарка Байдена вкусила працівницю секретної служби США

08:04 | 28.09.2023 / Новини / , , /
Перегляди
247
/ Коментарі відсутні

Дворічна німецька вівчарка президента США Джо Байдена на прізвисько Командер вкусила співробітницю секретної служби США, яка працює в президентській охороні. Це вже одинадцятий випадок від жовтня 2022 року, коли собака президента на когось нападає. Дружина президента Джилл Байден зауважила, що Білий дім може бути стресовим середовищем для домашніх тварин.

Про це повідомляє NBC News з посиланням на речника секретної служби, – передає ТСН.

Цей прикрий випадок стався увечері в понеділок, 25 вересня. Жінці-офіцеру надала допомогу медична служба Білого дому.

Наступного дня перша леді США Джилл Байден через свого прессекретаря зауважила, що Білий дім може бути стресовим середовищем для домашніх тварин, однак вона разом із чоловіком намагається допомогти Командеру краще організувати життя на території президентської резиденції.

“Президент і перша леді надзвичайно вдячні співробітникам Секретної служби та персоналу Білого дому за все, що вони роблять для їхньої безпеки, безпеки своєї родини та безпеки всієї країни”, – йдеться у коментарі.

У липні 2023 року група Judicial Watch опублікувала записи, отримані в ході судового розгляду, які ідентифікували 10 випадків укусів від вівчарки Байдена різного ступеня тяжкості від жовтня 2022 року до січня 2023 року.

Записи,  оприлюднені групою, показали, що в одному з інцидентів, про які повідомлялося минулого року, офіцера секретної служби було доставлено до лікарні з укусами за плече та стегно.

Раніше Байдени мали проблеми з іншою собакою – Мейджором, яку довелося відправити жити в Делавер після неодноразових інцидентів, пов’язаних із укусами в Білому домі.

Ще одна німецька вівчарка Чемп, яка була у сім’ї Байденів, померла у червні 2021 року у віці 13 років.

У грудні 2021 року після від’їзду Мейджора та смерті Чемпа Байдени завели у Білому домі Командера, який був іще щеням. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота