<

Франція – Албанія 2:0 анонс гри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 16.06.2016 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Команда Дешама першою виходить з групи.

Марсель. Стадіон “Велодром”

Головний арбітр: Вільям Коллам (Шотландія)

Голи: Грізманн 90, Пайє 90+6

Головною інтригою матчу Франція – Албанія була унікальне обставина – чи зможуть підопічні Дешама першими на чемпіонаті забезпечити вихід в 1/8 фіналу. Французи не дуже впевнено, але переграли албанців та забезпечили-таки собі плей-офф. Албанія пручалася, як могла, не маючи виконавців такого класу, як у суперника балканці доставили максимум неприємностей господарям турніру, зіграли цілком організовано та зберегли інтригу в протистоянні майже до самого фінального свистка. Хоча варто відзначити, що видовищності цьому матчу не вистачало.

Сказати, що Франція в дебюті заволоділа ініціативою, не зовсім правда, триколірні заволоділи повною, тотальною перевагою, практично позбавивши Албанію можливості торкатися м’яча. Втім, підопічні Де Б’язі оборонялися цілком гідно, і тільки в рідкісних випадках грали відверто на відбій. Албанці намагалися не залишати вільних зон, щільно опікали нападників Франції і навіть кілька разів провели непогані контратаки. Було це ближче до перерви, коли дебютанти чемпіонату Європи трохи освоїлися на полі і впоралися зі стартовим мандражем.

2016-06-15_ClBOZk6WAAAvGPe

Тим часом, покоління французьких футболістів, які претендують на спадщину Зідана і Платіні в матчі з Албанією були налаштовані якнайшвидше довести свою перевагу. Розмашисті і масовані атаки триколірних доставляли суттєві неприємності обороні албанців, впевнено диктували свої умови, хоча моментів, які можна назвати гольовими, створили не так вже й багато. Було також у французів кілька дальніх ударів, Коман і Канте намагалися застати зненацька голкіпера, проте трохи точності їм не вистачало. Пайє все також загострював гру і роздавав непогані передачі, які в останній момент перехоплювали албанці.

На 90-й хвилині Грізманн, який вийшов на заміну в середині другого тайму, головою замкнув навіс Рані. Нічого небезпечного ця комбінація не таїла, все було як і раніше в цьому матчі, просто Албанія на частку секунди втратила пильність. А ще через п’ять хвилин, перед самим свистком про завершення зустрічі, Пайє добив команду Де Б’язі. Першим на підборі виявився Дімітрі, на замаху обіграв захисника і точно пробив у дальній кут з меж штрафного майданчика. Знову оборона балканської команди зіграла неуважно.

22d0ca

Франція заслужено перемогла, хоч і витратила на цей успіх більше сил, ніж могло знадобитися. Проте, триколірні першими з усіх учасників Євро-2016 вийшли в 1/8 фіналу. Матч проти Швейцарії тепер перетворюється для господарів в репетицію ключових протистоянь.

https://www.youtube.com/watch?v=wKTvMxlgue0

Були використані матеріали сайту ua-football.com




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер