<

У ліцеї імені Цинкаловського у Володимирі провели день відкритих дверей для дев’ятикласників громади

16:12 | 2.05.2024 / Володимир / /
Перегляди
409
/ Коментарі відсутні

Протягом чотирьох днів ліцей імені Олександра Цинкаловського відвідували дев’ятикласники усіх ліцеїв та гімназій Володимирської громади.

Організували дні відкритих дверей, аби здобувачі освіти, які планують продовжити навчання у 10 класі, ближче ознайомились з профільним академічним ліцеєм нашої громади, повіжомляють на сторінці міста у фейсбуці.

Нагадаємо, що з наступного навчального року до ліцеїв громади Володимира, окрім профільного, 10-класників не набиратимуть.

Академічний ліцей на базі ліцею ім. О. Цинкаловського було нещодавно створено рішенням виконавчого комітету. Цей ЗЗСО єдиний з області потрапив у передпілотну 25-ку, яка буде першою розробляти й апробувати нові освітні моделі та надавати рекомендації щодо впровадження реформи в закладах освіти країни. Тож уже в новому навчальному році усі десятикласники громади будуть навчатись в одному профільному ліцеї.

Під час відвідин закладу освіти учні 9-х класів ліцеїв №1, №2, №3, №5 ім. А. Кореневського, ліцею села Суходоли, а також гімназії №7 та гімназії села Ласків мали нагоду ознайомитись як з його матеріальною базою, так і дізнатись про особливості організації навчального процесу. Основна зміна, яка чекає на майбутніх десятикласників – це профільне навчання, під час якого учні зможуть поглиблено вивчати обрані предмети. Для кожного старшокласника буде сформовано індивідуальну освітню траєкторію, що допоможе у підготовці до здобуття майбутньої професії.

Учням провели екскурсії територією ліцею та трьома корпусами, де знаходяться навчальні кабінети, комп’ютерні класи, відпочинкова зона, спортзал, їдальня тощо. З цікавістю діти побували на уроках хімії, географії та англійської мови, під час яких проводили досліди та складали тексти. Насамкінець на учасників чекало анкетування та підсумкова зустріч з директором ліцею Олександром Романюком, який розповів учням, що на них чекає під час навчання у 10 класі.

Окремі зустрічі проводились у ліцеях громади і з батьками майбутніх десятикласників. Для них також буде організовано день відкритих дверей після Великодня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер