<

Доходи понад мільйон задекларували 32 волинян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:58 | 7.05.2015 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Про минулорічні  доходи, що перевищують 1 мільйон гривень, в період деклараційної кампанії відзвітувалися 32 волинян, – повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Волинській області.

Волинські мільйонери –декларанти разом відзвітувалися про понад 276 мільйонів гривень доходів, отриманих у 2014-му році. Аналітика свідчить, що найбільші суми доходів цим заможним волинянам торік приніс продаж нерухомого чи рухомого майна. Окрім того, мільйонні доходи ці волиняни  задекларували від успадкованого чи отриманого в подарунок майна.

«Нам приємно констатувати, що більшість заможних волинян розуміють: європейська якість життя – це, насамперед, чесно сплачені податки. Завдяки волинським мільйонерам-декларантам бюджети отримають більше 2 мільйонів гривень додаткових надходжень», – зазначає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як повідомив керівник ГУ відомства в області, загалом протягом чотирьох місяців деклараційної кампанії податкові декларації про майно і доходи до ОДПІ Волині подали 6728 громадян. Загалом волиняни задекларували  понад  600 мільйонів гривень  доходів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок