<

До бюджетів усіх рівнів Волині цьогоріч надійшов 1 мільярд 725,8 мільйона гривень податкових платежів,- ГУ ДФС Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 17.08.2015 / Новини / /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

«Це майже на 557 мільйонів, або на 48 відсотків більше проти аналогічного періоду торік. До державного бюджету за цей час сплачено 822,8 мільйона гривень податкових платежів, що перевищило минулорічний рівень  на 355,2 мільйона гривень. Місцеві скарбниці отримали 901,7 мільйона гривень податків, що на 209,3 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року», –  про це на щотижневій  нараді   в Волинській облдержадміністрації наголосив очільник ГУ ДФС в області Віталій. Чуй.

При цьому,  на Волині за 7 місяців 2015 року  зросли  надходження з усіх бюджетоформуючих податків. Внесок працюючих волинян до місцевих скарбниць збільшився на 111,2 відсотка ПДФО, представники бізнес-спільноти, котрі обрали спрощену систему оподаткування, збільшили відрахування єдиного податку на 116,1 відсотка, надходження акцизного податку з роздрібного продажу становлять 136 відсотків,  від плати за землю – 114,9 відсотка.

Відтак на робочому заході з питань  ефективного та прозорого забезпечення фінансової самостійності  місцевих бюджетів очільник ГУ ДФС Волині озвучив  спільно визначені  напрямки роботи  з врахуванням завдань, що потребують додаткової уваги, як від місцевих управлінців, так і представників фіскальної служби. Їх чітке виконання  стане фундаментом формування  фінансової бази  наступного року та дозволить прогнозувати ритмічні надходження в місцеві бюджети до кінця  поточного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа