<

Анонс матчу Євро-2016 Уельс – Бельгія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 1.07.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Уельс – Бельгія

1 липня, 22:00. Лілль, “П’єр Моруа”

Головний арбітр: Дамір Скоміна (Словенія). Телетрансляція на каналі “Україна”

В 1/4 фіналу Євро-2016 зустрінуться суперники, які добре знайомі один одному. Річ у тому, що Уельс і Бельгія своє суперництво розпочали задовго до фінальної частини турніру, а саме у відбірковому раунді. І, як не дивно, успішнішими в двоматчевому протистоянні виявилися саме британці. Бейлу і компанії не тільки вдалося вберегти власні ворота від голів, але й відзначитися самим. Перемога і нічия – ось результат виступів валлійців проти бельгійців в кваліфікаційній групі В.

picture

Зустріч збірних в чвертьфіналі – той момент, коли всі карти вже розкрито, сильні і слабкі сторони відомі, лишається лише остаточно виявити, хто тут переможець, а хто переможений. Команди навряд чи будуть витрачати зайвий час на “знайомство”, зондування одне одного, а одразу ж візьмуться за справу. В цій парі Бельгія виділяється лише за звичною їй зірковістю складу, але, повертаючись до досвіду цих команд у відборі, можна зробити висновок, що у випадку із Уельсом це не має ніякого значення.

Mts6ar-xKRgkNccvnmTH7A

Команди зустрічалися між собою 12 разів. Бельгія виграла 5 зустрічей із Уельсом. Натомість британці мали успіх 4 рази, а ще 3 поєдинки закінчувалися нічийним результатом.

Востаннє суперники зустрічалися між собою в рамках відбіркового раунду Євро-2016, а цей поєдинок закінчився перемогою валлійців. Переможний гол на рахунку лідера Уельсу Гарета Бейла.

До речі, впродовж відбіркового раунду Євро-2016 бельгійці так і не змогли засмутити збірну Уельса забитими м’ячами.

За матеріалами сайту “Футбол24”

wales




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота