<

«1000 грн – за 50 душ»: лучанин викрив схему БПП з пошуку людей для збору персональних даних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:12 | 6.03.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Лучанин Ілля Токаренко виявив, що президентський Блок Петра Порошенка «Солідарність» набирає людей для збору персональних даних перед виборами через відомий сайт OLX. У вакансії зазначається, що це робота на виборах. Ніяких інших деталей не зазначається.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Роботодавець телефоном пояснила, що це звичайне соцопитування, а не агітація. Необхідно пройти по домівках і заповнити з людьми анкету. Зокрема, респонденти мають надати прізвище, ім’я, по-батькові, адресу проживання, номер телефону і т.п.

За 50 заповнених анкет з достовірною інформацією платять 1000 грн. Втім, хто платить і з яких джерел надходять кошти незрозуміло. Відтак діяльність таких роботодавців фактично є порушенням закону.

Окрім того, роботодавець, не хотячи, все ж розкрила, що вона працює на БПП і навіть в анкеті є питання про оцінку роботи Петра Порошенка. Вона наголосила, що варто ставити питання про нього, як чинного президента, а не кандидата.

Цікаво, що, по суті, даний штаб БПП є підпільним, адже роботодавець не схотіла розповідати як знайти офіс навіть потенційному працівнику, а лиш назвала адресу будинку.

“Звісно мене більш цікавили факти таких недолугих наймів на роботу на Волині, однак об’яви з Волині пропали. Але все ж знайшлися в інших областях.

Послухайте уважно мою сьогоднішню розмову з представником однієї з політичних партій у Дніпрі (не буду називати, почуєте самі). Це шедеврально. Головне акцент на чому робить “роботодавець”. Ви не переживайте, супсидії не знімуть і нікуди ваші данні не підуть.

Виникає цілком логічне питання, а звідки ці гроші, раз вони не обліковуються? Чому десятки мільйонів чорних гривень гуляє просто серед людей, за сумнівну роботу, яку представникі штабів і роботою не називають і говорять що в них всі на добровільних початках. Уважного прослуховування радіоп’єси під назвою “Штуку – за п’ятдесят душ”, – написав Ілля Токаренко у Facebook, додавши запис телефонної розмови.

https://www.facebook.com/571692613300069/videos/2223518477692001/




коментарів: 4
  1. Яка кому різниця як люди заробляють на хліб. Не подобається не відкривай дверей.

  2. Якби мав ідола то сказавби. А ти тарасік не давай якщо не хочеш , під дулом певно не просять, чи жаба давить що не ти збираїш ?.А люди не від солодкого життя бігають від гривні до гривні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок