<

Декілька хороших нових серіалів для осінніх вечорів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 28.09.2016 / Блоги /
Перегляди
6
/ 1 коментар

До вашої уваги декілька нових серіалів (тобто 2016 року), які тільки почалися, або вийшов цілий перший сезон. 

Серіали, які тут представлені, ще не встигли набриднути розтягнутими сюжетами на 100500 сезонів. Багато писати не буду лише назву і трейлер на додачу.

Люк Кейдж

Отримавши суперсилу в результаті зірваного експерименту, помилково звинувачений чоловік тікає з в’язниці, щоб стати найманим супергероєм.

https://youtu.be/JmHHmIfMXgU

Вініл

Головний герой Річі Фінестра рве і метає, щоб придумати новий напрямок і відродити свій звукозаписний лейбл, при цьому долаючи особистісний криза і негаразди сімейного життя.

“Це не просто серіал, це повний захват, складається відчуття, що ти слухаєш відмінну музику того часу і при цьому дивишсяфільм Скорсезе одновременно.Атмосфера серіалу неймовірно крута, ти ніби занурюєшся в 70 – ті. Для тих хто любить відмінну музику, шикарну гру акторів, офігенно постановку і режисерську роботу, а так же жорсткий наркотреш в стилі тих же 80 – х”

Проповідник

Священик Джессі Кастер з волі випадку став носієм всередині свого єства дивної істоти по імені Генезис. Це дитя злягання ангела і демона є одночасно чистий ідеал і квінтесенцію світла, але також згусток абсолютного зла. Генезис – єдина істота у Всесвіті, яке може стати врівень з Богом, якщо того побажає, а його носій автоматично стає наймогутнішою істотою в матеріальному світі. І це проповідник Кастер.

https://youtu.be/DXQrnA–dgg

Дуже жорстко, чорний гумор, насильство та інша-прочая. З пілота нічого ще не зрозуміло, але далі нас освітять. Що порадувало – на відміну від іншого коміксу “Костянтин” проповідник курить в кадрі і п’є, що цілком автентично. Загалом, початок дуже гарне, а далі подивимося.

Олух

Зазнавши невдачі в престижному Французькому навчальному закладі для клоунів, Чіп Телепень не втрачає надії стати професійним клоуном.

Зак Галіфанакіс – клоун сумного образу, з тонкою душевною організацією і талантом потрапляти в незручні ситуації. Давно не бачив такого тонкого, що не вульгарного і смішного гумору. Чекаю з нетерпінням наступних епізодів.

Смертельна зброя

Сюжет серіалу «Смертельна зброя» зосередиться на копі з Техасу, який, втративши дружину і дитину, перебирається на службу в Лос-Анджелес. Там йому судилося стати напарником вже немолодого детектива, якому через нещодавній інфаркту лікарі прописали уникати стресів. Але з новим колегою, буквально лізуть під кулі, зробити це буде просто неможливо.

https://youtu.be/2Rb-qcVn1U0

Екзорцист

У центрі уваги два священнослужителя – кожен зі своїм баченням ситуації, – займаються випадком демонічної одержимості.

https://youtu.be/K_wHhvKS2Gc

Найманець Куоррі

Справа відбувається в 1973 році. Снайпер Куоррі повертається з третьої військової відрядження до В’єтнаму і виявляє, що люди не бачать в ньому героя, швидше за демонізуючи образ американського солдата, а старі друзі так і зовсім від нього відвернулися. Від розчарування він подається в розгалужену мережу найманих вбивць і корупціонерів, що діє на всій протяжності Міссісіпі.

З перших хвилин пілота – захоплює. Перша серія дуже довга, якщо подивитися на хронометраж. Але виглядає на одному диханні. Нічого зайвого немає. Просто клас. Затягує тільки так. А головний герой, дуже харизматичний.

Стартап

Нерідко хороша ідея, що існує десь в умах геніального конструктора або стратега не втілюється в реальність через те, що немає відповідних ресурсів для її здійснення. Так і виявляється в цей раз. Серіал розповідає про трьох різних людей, що займаються реалізацією однієї і тієї ж ідеї. Один з них Філ Раск, який є агентом ФБР. Він розслідує злочини в світі фінансів. Він знайомиться з Ніком Талмонових, молодим чоловіком, який є сином одного з підозрюваних в ведеться справі. Тут починається розгортатися неабияка сімейна драма, яка переплітається з розслідуванням.

Син Зорна

Сюжет розповість про Зірне, анімаційному воїна з далекого острова в Тихому Океані, де все і вся є так само анімаційним. Зорн прибуває до Каліфорнії, щоб повернути назад свою людську дружину і сина. Як захисник зефір Зірне доводилося брати участь у численних епічних битвах, але жодна з них не зрівняється з тим випробуванням, яке йому доведеться пройти, щоб возз’єднати свою сім’ю.

Перша серія приголомшлива, хороший і не банальний гумор, над яким хочеться сміятися. Хороша історія про те як крутий хлопець намагається ужитися в дорослому світі де робота, син і колишня дружина. Мальовані персонажі виглядають гармонійно. Чекаю нових серій




один коментар
  1. Американська готика. Крутий серіал, заставляє потренувати мізки і подумати. дає нові теми для роздумів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *