<

Хворий на коронавірус мешканець Нововолинська третій тиждень перебуває без свідомості в обласній лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 30.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Перший пацієнт, який потрапив на лікування в оновлений корпус в Боголюбах, третій тиждень перебуває без свідомості, але стан чоловіка з Нововолинська стабільний.

Про це стало на брифінгу 30-го квітня повідомила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак Волинської ОДА, – інформує пресслужба облдержадміністрації.

Повідомляють, що цей чоловік був доставлений із Нововолинська, він має багато супутніх захворювань, зокрема цукровий діабет на ниркову недостатність.

Загалом, в інфекційному відділенні наразі лікується 32 хворих, 23 – з підтвердженими результатами на коронавірус, 9 – вже мають негативні результати, чекають повторне підтвердження – це ті, кого планують виписувати.

В реанімації перебувають троє пацієнтів, з них двоє підключені до апарату штучної вентиляції легень, одну жінку, яка була у важкому стані, 30-го квітня відключили від апарату і переводять в інше відділення доліковуватись.

Нагадаємо, станом на ранок 30-го квітня на Волині повідомили про 280 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок