<

Голова Волинської ОДА заговорив про приватизацію шахт Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 31.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Тетяна Острикова, член комітету з питань податкової та митної політики Верховної Ради України, та Павло Кишкар, котрий працює у комітеті з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради, впродовж години спілкувалися із головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

Володимир Гунчик поінформував гостей про ситуацію, що склалася через заборгованість із заробітної плати нововолинським гірникам, а також про те, що працівники галузі завдяки об’єднанню зусиль Адміністрації Президента України, уряду та облдержадміністрації таки отримали зароблене. Надійшло 36 млн грн, ще 12 млн 700 тис. грн очікують, – пише Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

IMG_9885-Copy-610x380

Погодившись, що шахтарське питання – одне з найбільш болючих не лише для Волині, нардепи повернули його в інше русло: поцікавилися позицією влади, зокрема голови облдержадміністрації, щодо приватизації копалень.

– Як людина, котра прийшла у владу з бізнесу, не маю заперечень, але є але, – підкреслив Володимир Гунчик. – Хочу бути абсолютно впевненим, що прийде такий господар, який дійсно буде господарем. Отоді я – за! Позиція шахтарів? Зрештою їм байдуже, де працювати: на державному чи приватному підприємстві. Головне – аби була робота й відповідне забезпечення. Також наголошу: я – на боці шахтарів й продовжуватиму відстоювати їхні інтереси. Саме тому вважаю надважливою справою завершення будівництва 10-ї «Нововолинської». Отримаємо 2, 5 тисячі робочих місць на найближчі 30 – 40 років. Окрім того, вугілля із «десятки» можна переробляти через газифікацію, що – безумовний плюс. Навіть терикони сьогодні можна переробляти. Єдиний нюанс: керівництво шахт повинне виходити з виваженими, але конкретними пропозиціями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок