<

Красуня БУГу: волонтер та курсантка військово-юридичного інституту Гаяне Приймачок з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 11.03.2022 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
6001
/ 1 коментар

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів з курсанткою військово-юридичного інституту Гаяне Приймачок з Нововолинська. З початку російської війни на території України, дівчина займається волонтерською діяльністю у Харкові, де допомагає солдатам та евакуйовує цивільне населення.

19-річна красуня після закінчення 8-го класу Нововолинської загальноосвітньої школи вирішила поступити у Волинський обласний ліцей з посиленою військово фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Як розповіла курсантка, ще змалку її надихали сильні войовничі жінки. Саме навчання у ліцеї змотивувало до вступу у вищий військовий навчальний заклад.

«На цьому етапі я обрала напрямок служби, який мені найбільш подобається. Тому пішла вчитись на військового юриста до кращого університету, на мою думку», – додала дівчина.

На даний момент Гаяне займається гуманітарною допомогою та евакуйовує цивільне населення у Харкові під час військових дій на території.

«25-го лютого я вивозила дівчат з міста до себе додому. Тут їх забирали батьки або ж автобуси, що завозили гуманітарку», – розповіла курсантка.

Дівчина зазначає, що кожного разу, як везе допомогу на Харків, то по дорозі додому по максимуму забирають охочих у більш безпечні місця.

«Домашніх улюбленців забираємо також. Один з котиків так припав до душі, що тепер є нашим талісманом. Назвали його – Байрактара», – згадує красуня. 

Попри брак вільного часу, Гаяне полюбляє читати книжки та займатись музикою. По можливості проводить час з друзями та рідними.

Дівчина також не забуває за щоденним доглядом за своїм зовнішнім виглядом. 

«Триетапний догляд за шкірою лиця та волосся. Але моєю особливістю є кількість парфумів, які я щоразу підбираю під настрій», – зазначила красуня. 

Головне правило у житті Гаяне – робити попри не можу, до цього з дитинства її привчив тренер з карате.

«На даний час я б порадила дівчатам підтримувати всіма способами наших хлопців, адже їм це дуже важливо», – звернулась волонтерка.

Героїня рубрики по-справжньому щаслива тому, що розуміє цінності теперішнього часу.

«Я щаслива, бо мої рідні живі та здорові, щаслива, що можу допомагати. Звісно душа болить від подій у рідній країні», – наголосила Гаяне.

До уваги читачів, наша землячка закликає долучатись до гуманітарної допомоги. Зараз команда Гаяне організовує збір коштів для наших бійців. Активісти уже мають списки водіїв, проте все ж залишається докупити необхідне.

Карта – Приймачок Гаяне Вадимівна 4149499372146058
Карта – Сарновська-Шевчук Софія Віталіївна5168757405152564

Кому цікаво, всі дії з вашими коштами будуть опубліковані в історіях у нашій соціальній мережі, а також ви можете зв‘язатись з нами.

Пропонуємо до перегляду світлини з інстаграм-сторінки красуні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер